Om LIGL

LIGL ble startet for å utfordre den konservative advokatbransjen. I 2019 kom det naturlige tillegget til advokattjenestene våre, hvor vi på tilsvarende måte vil utfordre den konservative IP-konsulentbransjen (dvs. patentkontorene).

LIGL bygges rundt tre unike prinsipper, innovasjon, ledelse og kultur – vårt DNA.

Gjennom innovativ bruk av teknologi, en moderne forretningsmodell og et unikt arbeidsmiljø, vil vi skape et reelt, effektivt og eksklusivt alternativ til de største advokatfirmaene og IP-konsulentfirmaene i Norge. Vi vet at dette vil og må ta tid, men vi vet også at det er denne veien bransjen vil utvikle seg – og vi ønsker å være i forkant.

LIGL består av topp kvalifiserte forretningsadvokater, IP-attorneys, og andre medarbeidere med lang fartstid, solid faglig ekspertise og entusiasme for den jobben de gjør. Firmaets advokater kommer fra ledende partnerstillinger i landets største advokatfirmaer. Firmaets IP-attorneys kommer tilsvarende fra ledende partnerstillinger i landets største IP-konsulentselskap.

Kundene våre er norske og internasjonale virksomheter. Vi bistår alt fra gründervirksomheter i oppstart, til store selskaper med en lang historie å se tilbake på. Vi tar også oppdrag for privatpersoner innenfor utvalgte rettsområder.

Kan vi av forskjellige grunner ikke bistå i en sak, henviser vi saken videre til fagpersoner som vi selv ville brukt om vi var kunde. Du kan derfor trygt å ta kontakt med oss, uansett hvilken type problemstilling du står overfor. Vi har også et stort internasjonalt nettverk å trekke på der det er behov for bistand i andre land.

LIGL utviklet tidlig advokatroboten Ida™ for å revolusjonere måten juridiske oppgaver utføres. Når vi bruker Ida™ reduseres tidsforbruket. Ida™ gjør det også lettere å avtale reell fastpris på en rekke oppdrag.

Ida™ er nå integrert i vår bistand innen arbeidsrett, immaterialrett, selskapsrett, M&A, tvisteløsning, patentrådgivning og strategisk IP rådgivning. Og dette er bare begynnelsen.

LIGL består av LIGL advokater AS, LIGL IP Consult AS og legal tech-selskapet LIGL AS.

LIGL.