Ny medarbeider i LIGL IP Consult

Publisert av: Tom Ekeberg. 2020/12/01
LIGL IP Consult utvider staben og tilfører ny kompetanse

Vi er stolte og glade over å kunne annonsere at Synnøve Flister er en del av LIGL IP teamet fra og med i dag. Synnøve har sin tekniske bakgrunn innen uorganisk kjemi og er utdannet ved Universitetet i Oslo. Synnøve har lang erfaring i patentbransjen, og har vært patentgransker i Patentstyret og partner i Zacco Norway AS. Synnøve er kvalifisert European Patent Attorney.

Gjennom mange år som patentgransker og senere patentingeniør har hun opparbeidet en generell bred teknisk kunnskap innen området for uorganisk kjemi, blant annet metallurgi, materialteknologi, elektrolyse, støperiteknikk, batterier og halvledermaterialer. Hun arbeider også med oppfinnelser innen det mekaniske området. Synnøve tilfører oss derfor kompetanse på tekniske områder hvor vi ikke har hatt egne ressurser før nå.
Synnøve deler våre visjoner om å levere verdi til kunder basert på kommersiell og strategisk forståelse av kundens behov, og som partner i LIGL IP Consult vil hun være med på å utvikle en moderne organisasjon til beste for både kunder og kolleger.
Se Synnøves CV
Del på LinkedIn